Direktlänk till inlägg 13 januari 2014

Ett "normalt" liv

Av Kathy Överby Nilsson - 13 januari 2014 23:19

Idag har jag börjat jobba inom vården igen. Har varit tjänstledig i nästan sju år. Efter lite omflyttningar hit o dit så hamnade jag och min tjänst på det ställe där jag egentligen har jobbat som längst tidigare. Jag trivdes där då och hoppas att jag kommer trivas lika bra igen. =)

Och idag var det då första dagen. Hade fått besked från chefen att jag skulle få gå bredvid i tre dagar. Två dagar och en kväll. Så idag hade jag en dagstur, 7,30-16,15. O jag har varit så nervös inför denna dagen. Av flera skäl. Kommer jag överhuvudtaget komma ihåg hur det är att jobba i vården? Finns det nåt kvar i ryggmärgen? Hur kommer arbetslaget att ta emot mig? Kommer de att ta mig för den privata Kathy eller som politikern som figurerar i media med jämna mellanrum?

Jag hade inte behövt vara nervös alls!! =) Mycket sitter kvar i ryggmärgen. Helt plötsligt var det som om jag aldrig varit borta i nästan sju år. =)

O vilket mottagande från MINA ARBETSKAMRATER!!!!! =) Ja, herregud, säger jag bara!! Varenda en av dem Välkomnade mig tillbaka!! O jag verkligen KÄNDE mig välkommen!! =)

Kände mig genast som en i gänget!

Ett stort Tack till de jag jobbade med idag. Känns hur kul som helst att ha ett kvällspass imorgon. =)


Den stackars människan som fick ta hand om frågvisa skuggan, har säkert haft en ganska kul dag. =)


Blev ju såklart lite prat om att jag inte var så stor längre...men inte så mycket. Det är ju trots allt ganska längesen jag gjorde operationen. Så de flesta börjar bli vana att se mig så här.. =)


Den här veckan kommer det hända en hel del i mitt liv. Idag började jag ju jobba! På onsdag så är det slut på sötsaker o läsk o snacks. Har gått med i nån grupp på Facebook som ska säga nej till dessa saker 15/1-15/4. Och som om detta inte vore nog har jag tänkt sluta röka på fredag!!! =)


Sen var det ju det här med träningen oxå... Suck! Jag vill så gärna träna!! Så det tänker jag börja med imorgon. Jag har ju ett kvällspass imorgon. Så jag kommer följa barnen till skolan och gå ett varv. (Hoppas jag får låna Felicias hörlurar)

Sen måste jag börja med situpsen och armhävningarna. Det tar vi oxå imorgon!! Först gå...sen lite övningar! =)


Min arbetsplats ligger ca 10 minuter från mitt hem, så jag gick till jobbet idag. Och sen naturligtvis även till skolan för att hämta barnen på väg hem. Rör sig gör man ju oxå i vården på ett helt annat sätt än man gör i det fackliga och politiska. Så tror och hoppas att jag kommer få mycket "gratis"bara genom att jobba!=)

Gå till jobbet kommer jag att göra de dagar jag har dagsturer...och de gånger jag har kvällspass, då går jag på fm en sväng.


Det känns helt underbart att få rutin på vardagen igen.


Längtar tills morgondagen nu! =)


Ja det kommer nog bli en hel del bloggande framöver (har varit jättedålig på det)

Vill nog dela av mig med både motgångar och medgångar! Men just nu känns det mest som medgångar i mitt privatliv.  =)


//Kathy

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kathy Överby Nilsson - 30 januari 2015 07:50

Förra veckan kunde jag inte gå på Tabatan... Hade ett möte som var prioriterat. Så helt plötsligt fick jag inget för mig på en hel vecka... =( Massa jobb blev det istället. Så RÖRT på mig har jag gjort, men inte på rätt vis!! Jag behöver ha någon som...

Av Kathy Överby Nilsson - 12 januari 2015 20:16

Nu sitter jag på golvet på min rosa yogamatta. SVETTAS!!    Har precis kört ett Tabatapass på ca 45 minuter... Via Youtube! Blir inte riktigt det samma som att vara i grupp, men det funkar. Klarade inte alla övningar. Men det är väl bara att fortsä...

Av Kathy Överby Nilsson - 11 januari 2015 19:32

Nu har det ju ändå gått några dagar sen Tabatan. Jag hade blivit sååå varnad för träningsvärk. O det ska Gudarna veta att jag har haft träningsvärk...men inte så illa som jag trodde. Redan på torsdag efter passet så hade jag värk lite här och var. ...

Av Kathy Överby Nilsson - 9 januari 2015 10:39


Ja då har man gjort ett Tabatapass. Det var slitsamt och jävligt kul! =) Helt klart kommer jag att fortsätta. Hade innan blivit mycket "varnad" för en träningsvärk från helvetet... Klart jag känner i kroppen idag att den gjort rörelser den inte rikti...

Av Kathy Överby Nilsson - 8 januari 2015 09:38

Har inte skrivit på evigheter!!! Så jag kände att det var dags nu =) Det är ju nu ett nytt år...jag ser verkligen framemot detta nya år. Jag har inga politiska uppdrag kvar. Har avsagt mig allt. Har heller inga fackliga uppdrag kvar. Jo, jag sitter...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se