Alla inlägg under juli 2011

Av Kathy Överby Nilsson - 8 juli 2011 12:53

Ja det är frågan jag nu kan ställa mig efter att jag funderat ett tag på framtiden. Nu låter det mycket mer allvarligt än det egentligen är. Men jag behöver på något vis hitta ett sätt som gör att jag kommer ner i varv fast samtidigt ladda batterierna. Och efter många långa funderingar har jag kommit fram till att jag ska börja springa. Jag gjorde det förr......vi pratar inte regelbundet här.....men ändå!! Kommer ihåg att jag mådde bra av det. Så nu ska här börja springas. Får börja med att köpa mig ett par riktiga "springskor". Inga dyra eländiga saker, utan några jag kan springa i. Och lite kläder till ändamålet. För det finns inte sådana kläder i min garderob. Och springa i klänning eller jeans känns inte riktigt bekvämt. =)


Men om nu nån tror att jag ska bli nån hälsofreak så tror ni fel. Icke heller!! Kommer inte varken sluta röka eller äta godis. Så det så!!! =) Anledningen till springningen är just att jag måste lära mig att koppla av. Ha lite egentid. Kan ju aldrig vara fel....Att det samtidigt gör att man blir piggare är ju inte fel. =)


Ja det var väl allt för nu!!!


//Kathy

Av Kathy Överby Nilsson - 6 juli 2011 20:32

.....en hel del!!! =)


För Er som läser detta och känner mig ganska väl, vet att jag inte kan vara lugn speciellt länge. Men nu "jobbar" jag i det tysta!! =) Sitter och planerar i mitt huvud hur saker och ting ska bli. Vet att det inte kommer dröja evigheter innan det kommer på pränt. Så medans jag går omkring och städar och har mig så planerar jag. Allt ifrån tal till konferenser. Och det går ganska bra! De runt omkring mig tycker att jag är lite frånvarande stundvis.....men det är smällar man får ta.


Ledigt ifrån politiken är numera ett minne blott. Frågade om 3 veckors avlastning men fick bara 2. Och under de 2 veckorna skulle jag behöva ut på fältet trots allt. Så då tyckte jag nog det att jag kan lika gärna vara "aktiv"..... Ska jag vara "ledig" vill jag vara helledig och verkligen kunna koppla av. Får hoppas att det blir en lugn sommar. Maken blev väl inte jätteglad.....men tror inte att det drabbar honom så mycket....är bara jag själv som blir drabbad.....

Och jag som hade sett framemot lite avkoppling..... =(


Men hursomhelst så blir den årliga resan till Ullared av. =) Där ska inhandlas kläder till barnen givetvis, men oxå till mig!!! Blir säkert nåt till gubben oxå.....men han brukar vara mer intresserad av andra saker än kläder!! =)


Vågen visar fortfarande att jag går ner!!!!!!!! =) Kanske jag når mitt mål innan hösten! Hoppas det!! Att gå ner nästan 50 kilo har inte varit så hemskt jobbigt...men de här sista 4-5 kilona sitter som berg....men skam den som ger sig!! =)

Tror även att det är så att magen håller på att dra ihop sig. HURRA!! Vill verkligen inte göra en operation till......


Ha det bra


//Kathy

Av Kathy Överby Nilsson - 4 juli 2011 23:13

Idag har jag nästan bara varit glad!! Nu är det inte så att jag så ofta springer omkring och är mindre glad. =) Men idag har jag varit särskilt glad för att jag blivit så "tuff". Jag har idag gått omkring bland folk i mina jeans shorts och ett oranget linne. =) Det skulle jag aldrig ha trott för ett år sen. Jag kommer ihåg ifjol när bästaste Maria hälsade på. Jag var så avundsjuk på henne. Hon hade nämligen just shorts och linne. Hon var så fin. Idag går jag likadant. Kanske inte lika fin, men ändå!! =))

Det gör verkligen nånting med humöret att vara så "tuff"........för jag har verkligen bara varit på bra humör (förutom när Eva ringde och ville att jag skulle börja jobba igen...återkommer till det)


Har även varit och köpt ett linne till. Tubtop har jag lärt mig att det heter nu. Ett vitt blev det nu. =)


Jag tog ju semester förra veckan........fast från politiken kan man inte ta semester..... Fick idag ett samtal från Eva om att det är dax att börja jobba igen.....Så imorgon sitter jag i möte.... Tur att man tycker att det är roligt med politik!! =) Har faktiskt tänkt att ta semester från politiken om nån vecka. Lämnar då över till min vice. Kommer faktiskt bli gôtt!!! Får hoppas att det är lugnt då!! =) Man behöver faktiskt få andas med jämna mellanrum....och jag har ju sett hur hösten blir.....


Nu ska jag fortsätta titta på Johan Falk!


//Kathy

Av Kathy Överby Nilsson - 2 juli 2011 21:58

Idag har jag gjort nåt jag längtat efter ett års tid!! Jag har ätit hamburgare!!! Åh som jag har saknat hamburgare. Grillade 90 grams hamburgare och lade 2 skivor cheddarost uppepå. Grillade även max hamburgarbröd. Till detta så hade jag dressing, lök, bacon och sallad. Nu förstår ni säkert att jag inte klarade att äta upp hela denna hamburgare. Jag delade den på hälften och åt upp nästan hela biten. Brödet grillade jag så det skulle bli knaprigare. Det funkade!! Var väldans mätt efteråt, men mådde inte på något vis dåligt!!! =))


Hade även idag en shoppingdag med 2 av barnen. Roligt!! Köpte mig ett linne. Fast det heter nog inte det. En sån utan snören på axlarna!! Har tappat namnet just nu. Bra blev det iaf. Sa innan sommaren att jag inte kommer att vara den som springer runt i linnen då jag inte vill visa mina armar. Nu springer jag i linnen nästan varje dag. =)) Jag ser lixom ut så här!!


Ha en fortsatt trevlig helg


//Kathy

Av Kathy Överby Nilsson - 1 juli 2011 17:49

Min man var iväg och skulle köpa fredagsmys till mig och barnen. Själv är han på kalas. Hem kommer han med en påse smågodis och LESS FAT ostbågar!!!! :-O Är det nåt lurt med detta?? Han kanske tycker att jag har börjat lagt på mig??? Nej, nej.......I själva verket tror jag det handlar om att han inte såg att det var LESS FAT!!! Han tyckte om mig och min kropp även när den var nästan 50 kilo större..... =) DET är kärlek det!! =) <3


Det har hänt nåt mycket konstigt i mitt liv. Jag har fått färg!! Jag brukar bränna mig i nacken osv. Men aldrig på nåt annat ställe. Nu är jag helt plötsligt bränd även på magen och benen. JAG? Kanske det faktiskt är så att jag kommer att få vara nåt annat än kritvit?! Man kan ju hoppas. Men beror detta på att jag varit så tjock tidigare att solen inte tagit. Fast min bonusson hade en annan teori. Han tror nämligen att det är så att tidigare har jag inte sprungit omkring i bikini. Och det är ju faktiskt sant!!!

Men kul om jag lyckas bli brun!!!


Annars håller jag just nu på med att packa upp saker och städar och tvättar samtidigt!! Kvinnor kan!! =))


En annan sak jag kan berätta är att jag gått ner ytterligare ett kilo. Mitt mål är att innan hösten väga 55 kilo. Och jag börjar se att det går åt rätt håll!! Inte många kilon kvar dit nu!! =)) Jag SKA ABSOLUT inte väga mindre än 55 kilo och ABSOLUT inte mer än 60 kilo!!! DET är mitt bestämdaste mål!!! =)


Här sitter vi nu och njuter av sommar och semester......själv sitter jag och funderar på kläder inför hösten. Får försöka köpa kläder som jag kan ha både sommar och höst. Man kan ju bara sätta strumpbyxor under kjolen och en kofta över linnen och klänningar.....


Ha det bra


//Kathy

Ovido - Quiz & Flashcards