Fråga mig

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Fråga


 

Besvarade frågor

 
Frida

Frida

24 oktober 2010 18:48

När man har gjort en gastric bypass, känner man sig jättehungrig hela tiden då? Eller hur funkar det?
Berätta gärna om hungern, jag är nyfiken på den!

Bra jobbat förresten! Du är jättefin! Ditt ansikte kommer fram på ett bättre sätt, man ser dina ansiktsdrag tydligare nu! :)

http://catchy.bloggplatsen.se

Kathy Överby Nilsson

24 oktober 2010 20:08

Det är olika för olika människor. Jag blir hungrig. RIKTIGT hungrig. Får inte jag mat var3-4 timma så skulle jag nog kunna bli galen =). En annan som gick kursen samtidigt som mig, har inga hungerskänslor alls. Får då äta efter klockan. Jag är jätteglad att jag har hungerkänslor. Men när jag ätit så är jag mätt. Jag försöker äta 6 ggr om dagen. Ibland blir det fler, ibland mindre.

Tack!! =)

//Kathy

 
Ingen bild

Småland

6 oktober 2010 10:46

Hej Du Felicias mamma.
Fick du mycket info om operationen innan, jag ska göra min på Sophiahemmet i Stockholm. Men har inte fått så mycket info, vore roligt om du vil ge mig info. Tusen tack så länge

Kathy Överby Nilsson

6 oktober 2010 11:09

Hej du,
Ja, jag fick mycket information. Först så var det en informationsträff med läkare/kirurg, dietist och sjukgymnast. Efter det var det en utbildning i 4 dagar. Sen efter det var det ytterligare en träff med dietist och sjukgymnast. Så jag tycker att jag fick mycket information. Jag vet att Värmland är lite unika med all information.Men det är ju också få komplikationer efteråt.
Vad vill du ha för info? Finns hur mycket som helst att läsa på nätet. Vill du ha information om hur man lever efter operationen eller hur operationen går till? Jag ställer upp och svarar på alla frågor!! =)

//Kathy

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se