Direktlänk till inlägg 18 mars 2012

Ibland glömmer jag...

Av Kathy Överby Nilsson - 18 mars 2012 13:35

Jo, så är det! Ibland glömmer jag att jag ser helt annorlunda ut än för något år sen. Så var det under helgen. Har under helgen varit på ett forum för facklig/politisk samverkan. En jättebra träff, har med mig nya tankar och idéer. Eftersom jag har haft och har delvis uppdrag både för Socialdemokraterna, Kommunal och LO, så var det ju några man träffat på tidigare. En del träffar man ofta och en del mindre ofta. En kille som jag träffat en hel del när jag hade uppdrag för LO var med på träffen. Efter att jag fått mer och mer politiska uppdrag, så har uppdragen för LO blivit mindre. Så denna kille har jag säkert inte träffat på 2-3 år. Så när jag såg på deltagarlistan att han skulle vara med, tyckte jag att det var kul att få träffa honom igen. =)

Men jag tänkte aldrig så långt att sen vi träffades sist så har jag gått ner 55-60 kilo. Så när jag såg honom så hejade jag. Trodde ju i min enfald att även han skulle tycka det var kul att träffa mig igen. Men han sa bara hej och lixom gick vidare... När vi alla hade sätt oss ner så såg jag ju att han tittade åt mitt håll....flera ggr. DÅ slog det mig!! Han känner inte igen mig!!!!!

När vi senare på kvällen stötte på varandra igen, så bekräftade han detta!! Han hade inte känt igen mig!! Detta är inte första gången som det händer. Säkerligen inte den sista!

En annan tjej, som jag tror att jag träffat förut. Hon talade om att hon hade en helt annan bild av mig. Hon sa att jag var jävligt vacker!!! =)) Gissa om jag ska leva på det länge??!!! =))))

Bara två personer hade vissa synpunkter på att jag är mager. Hmmm....! En sa det rätt ut!! Du är mager!! En annan sa att om jag nyser så hamnar jag i Norge!! Antar att det betyder att jag är mager!!! Hmmmm! Det var ju ett roligt sätt att säga det på!! Faktiskt!! =)

Att vara på sådana träffar gör att man vaknar upp!! Man träffar folk man inte träffat på länge. De påminner mig om vad nöjd jag ska vara med det jag har. Inte så att de säger det, utan min känsla! Jag blir glad!! Jag har det bra! Har inte haft några komplikationer.

Vad jag även upptäckte var att flera av deltagarna läser min blogg!!!! =)) Vilket jag tycker är jätteroligt!! Men det betyder ju även att man vet att jag fuskar med mina mediciner....de där som jag har lovat mig själv att sluta fuska med...... Fick väl nån fråga om jag tagit mina tabletter.....hmm....!


Så alla ni som läser denna och träffade mig i helgen! Tack för att ni får mig att vakna....utan att veta om det!!! =)) Hoppas vi snart syns igen!! =))


//Kathy

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kathy Överby Nilsson - 30 januari 2015 07:50

Förra veckan kunde jag inte gå på Tabatan... Hade ett möte som var prioriterat. Så helt plötsligt fick jag inget för mig på en hel vecka... =( Massa jobb blev det istället. Så RÖRT på mig har jag gjort, men inte på rätt vis!! Jag behöver ha någon som...

Av Kathy Överby Nilsson - 12 januari 2015 20:16

Nu sitter jag på golvet på min rosa yogamatta. SVETTAS!!    Har precis kört ett Tabatapass på ca 45 minuter... Via Youtube! Blir inte riktigt det samma som att vara i grupp, men det funkar. Klarade inte alla övningar. Men det är väl bara att fortsä...

Av Kathy Överby Nilsson - 11 januari 2015 19:32

Nu har det ju ändå gått några dagar sen Tabatan. Jag hade blivit sååå varnad för träningsvärk. O det ska Gudarna veta att jag har haft träningsvärk...men inte så illa som jag trodde. Redan på torsdag efter passet så hade jag värk lite här och var. ...

Av Kathy Överby Nilsson - 9 januari 2015 10:39


Ja då har man gjort ett Tabatapass. Det var slitsamt och jävligt kul! =) Helt klart kommer jag att fortsätta. Hade innan blivit mycket "varnad" för en träningsvärk från helvetet... Klart jag känner i kroppen idag att den gjort rörelser den inte rikti...

Av Kathy Överby Nilsson - 8 januari 2015 09:38

Har inte skrivit på evigheter!!! Så jag kände att det var dags nu =) Det är ju nu ett nytt år...jag ser verkligen framemot detta nya år. Jag har inga politiska uppdrag kvar. Har avsagt mig allt. Har heller inga fackliga uppdrag kvar. Jo, jag sitter...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se